top of page

FOTOGRAFEN

Ronni Lindenskov

​Fotograf

Mit navn er Ronni Lindenskov. Jeg startede i 1994 med at fotografere til bryllupper. Sidenhen har jeg haft mange forskellige opgaver, som det fremgår af gallerierne.

Det at være fotograf for andre er et stort ansvar. Specielt til bryllupper. Man skal aldrig lade onkel Charlie fotografere, bare fordi han nu har fået et stort, nyt kamera. Onkel kender jo ikke alt til lyssætning, og hvordan man nu stiller brudeparret op, til den baggrund man nu befinder sig ved. Du har kun den ene dag, og billederne kan ikke tages om, så gå ikke på kompromis med kvaliteten, da det jo er billederne, der kan minde dig om, hvor god og mindeværdig dag det var.

Efter en bryllupsfotografering, får parret en romantisk film fra dagen til download.

Jeg havde indtil 2007 studie i Gråsten, men arbejder nu kun on location. Dette foretrækker jeg, fordi både børn, voksne og dyr er mere afslappede hjemme i vante omgivelser, og derved opnås de bedste og mest naturlige billeder.

Jeg har siden 2006 fotograferet digitalt, hvilket gør det lettere at lave "sjove" billedeffekter, og selvfølgelig bliver de landskendte julekort også lavet ved en del arbejde ved computeren.

Jeg laver selvfølgelig mest her i Sønderjylland, men har opgaver i hele Danmark og Tyskland.

Tidligere har jeg arbejdet som pressefotograf, og har i dag et bredt samarbejde med forskellige reklamebureauer.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om opgaven.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.
 

bottom of page